Markedets første pharma-cosmeutical

“pHformula er markedets første pharma-cosmeceutical – en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden.

pHformulas behandlingssystem bygger på kontrolleret kemisk skin resurfacing og har overlegne fordele i forhold til traditioenlle peelinger.

Hvor traditionelle peelinger hovedsageligt kun medfører en exfoliering af huden, fremkalder pHformulas skin resurfacing en accelereret celleregenerering og en samtidig reparation og genopbygning af beskadigede celler samtidig med, at sår og overfladisk irritation begrænses.

Med pHformulas komplette behandlingsprogrammer inden for problematikkerne ældning, hyperpigmentering, rosacea/hud i ubalance samt Akne/fedtet, vil du opleve tydelige forbedringer af din hud her og nu samtidig med, at huden beskyttes mod fremtidige skader.

pHformula tilbyder en bred vifte

“Samtlige af de formler, der anvendes i pHformula er baseret på forskning med mere end 30 års kombineret videnskabelig og medicinsk erfaring. pHformula sætter standarden, når det kommer til videnskabelige beviser for avanceret skin resurfacing teknologi og afsætter utallige ressourcer til forskning for at supportere teknologien bag produkterne.”

pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis/dermis.

Behandler indenfor:

  • ANTI-AGE
  • ACNE
  • KRONISK RØDHED (ROSACEA)
  • HYPERPIGMENTERIN
skin resurfacing behandling mabelle beauty